_MGL7235TheBand.jpg

The
High 
Performance Tribe

Nytænkende, videnskabligt og evidensbaseret.

Hvad gør vi...

Vi skaber bæredygtige high performere som med viden og praksis får de rette KPI-er, der gør det muligt at tage ansvar for sit egen energi og helbred.

Det er det vi mener med at blive CEO i eget liv!

Vi leverer de rette redskaber kombineret med viden som sikrer, at folk ikke brænder deres lys i begge ender – men derimod tager ansvar for aktivt at skabe det liv man drømmer om, med masser af energi, overskud og kapacitet.

Vores vision er at skabe et paradigmeskifte, hvor vi uddanner folk i deres egen fysiske og mentale sundhed, så man agere proaktivt frem for reaktivt!

Vores mission er at skabe en øget bevidsthed omkring fysisk og mental sundhed.

Vi arbejder med medarbejderoptimering, ledelsesudvikling og organisationsudvikling. 

Vores tilgang

Vores tilgang til arbejdet med high-performance og stressmanagement er Nordic Biohacking. Biohacking er kunsten og videnskaben at optimere performance, energi og helbred, ved bevidst at arbejde fysisk og mentalt med miljøet indeni og udenom kroppen.

Vi arbejder og  optimerer på tværs af det interconnectede fysiske og mentale felt. Vores metode er at bevidstgøre både gennem højt niveau af viden og dybt fokus på praksis og integration.

 

Biohacking opererer i krydsfeltet mellem nutidens videnskab og oldtidens visdomme og traditioner. Vores arbejde tager afsæt i forskningen. Vi både arbejder med bred solid evidens, men orienterer os også omkring nyeste tendenser – hele tiden ud fra ideen om at alt afprøves af det enkelte menneske, som selv mærker efter om det har den ønskede effekt. Vi kommer altså ikke med én sandhed, men processen for at den enkelte finder sin egen. Vi vil gøre den enkelte til CEO i eget liv.

Screenshot 2021-06-07 at 23.09.35.png

Hvad siger vores kunder?

Nykredit Wealth Management

Se med her, hvis du er nysgerrig på, hvad en af Danmarks sejeste arbejdspladser har fået ud af vores forløb om at løfte den mentale sundhed gennem meditation og andre effektive biohacks!

Vores fokusområder

 

Selvindsigt & adfærd

Hvad er biohacking

Selvindsigt og bevidste valg

De-coding the unconscious

Neuro rewiring

Søvnoptimering

Søvn faser & kvalitet

Den optimale døgnrytme

Slut med jetlag

Optimal bevægelse

Effektiv træning

Puls snacks

Bevægelse & hjernen

Optimalt brændstof

Optimal ernæring og væskebalance

Faste, keto og blodsukker

Optimal immunforsvar og sundhed

Gut-Brain connection

Stress & performance

HPA-aksen & nervesystemet

Stress and recovery hacks

Hormetic stressors & hormesis

Meditation, mindfulness & åndedrætsteknikker

Optimal performance

Sub-optimering

Vaner

Sustainaility

 

Mød teamet

firma0200HighPreformanceTribe.jpeg

Nickolai Damgaard

  • LinkedIn

Nickolai er en af Danmarks førende Biohackere og arbejder til dagligt med professionelle sports atleter og high performers indenfor erhvervslivet. Nickolai er en erfaren coach og samarbejder med flere læger om rådgivning af kost, træning, søvn og High Performance adfærd

firma0142HighPreformanceTribe.jpeg

Jeanette Oxlund

  • LinkedIn

Jeanette er en erfaren, højt kvalificeret coach og personlig rådgiver for topledere på tværs af sektorer. Specialiseret i mindfulness og high performance, har hun fungeret som en af de førende mentaltrænere for organisationer på alle niveauer.

firma0062HighPreformanceTribe.jpeg

 Martin Kremmer

  • LinkedIn

Martin har 20 års international erhvervskarriere, som digital konceptudvikler, bag sig. Samtidig er han en af pionererne indenfor Biohacking i Danmark, hvor han driver et netværk med over 2500 medlemmer. Han har en passion for at dele sin viden, og har brugt 1000-vis af timer på at studere de mest effektive optimeringsteknikker for både krop og sind

Hit Us Up Anytime

 
_MGL7268TheBand.jpg

Skriv til os

Tak for din henvendelse!